Fri fragt ved køb over 399,- Hurtig levering 1-3 dage Afhent og returner i butik

Kundeservice hos tine Lund

Har du spørgsmål eller i tvivl om noget, kan du altid kontakte os på telefon +45 8662 2201 eller skrive til salg@tinelund.dk

 

Bestilling på tinelund.dk

Ved afgivelse af ordre garanterer du for, at alle de oplysninger du opgiver er korrekte, at du er over 18 år og autoriseret bruger af det anvendte kredit kort og at der er dækning på det pågældende kort.

Vi modtager betaling med dankort/VISA-dankort, VISA, VISA electron, mastercard og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms.

Alle varer leveres så længe lager haves. Vi vil altid bestræbe os på, at afsende din ordre samlet. VI TAGER FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER. Endvidere kan vi ikke garantere, at farverne på vores hjemmeside stemmer 100% overens med virkeligheden, da dette også er afhængig af opløsningen på din computer.

Levering

Tinelund.dk ekspederer og afsender ordrer alle hverdage inden kl 15. Du kan således påregne at have ordren indenfor 1-3 dage efter, hvis ikke vejret er imod os. Varen vil blive leveret med PostNord.

Såfremt du oplever udfordringer med levering kan du altid kontakte os på mail salg@tinelund.dk, hvor vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Afhentning i vores butik

Har du valgt afhentning i vores fysiske butik i Viborg, skal ordren afhentes inde i butikken ved en af vores kasser.

Din ordre er klar til afhentning, når du modtager en mail med “ordren er ekspederet”. Vi ser gerne, at man henter hurtigst muligt (indenfor 10 hverdage), da det tager meget plads at have ordrene liggende i længere tid. Bliver ordren ikke afhentet indenfor tidsfristen, tager vi os ret til at annullere ordren og give betalingen tilbage.

Returnering af varer

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse. Dette skal ske senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskab og den måde, den fungerer på.

For at modtage hele købsbeløbet retur (dette gælder dog ikke fragten) må du altså gøre det samme, som man gør i en fysisk butik. Du kan afprøve varen, men ikke tage den i brug. Vi tager ikke varer retur uden hangtag. Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelsen af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Du bedes venligst henvende dig via mail salg@tinelund.dk, når du ønsker at returnere. Her skal du oplyse dit ordrenummer.

Reklamation

TInelund.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på www.tinelund.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af de konkrete forhold.
Du bedes venligst reklamere i ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig.

Reklamationen skal være berettiget og defekten ikke opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Vi har brug for følgende information, når du returnerer varen: beskriv problemet så detaljeret som muligt. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og lignende.

Online sikkerhed

Når du afgiver en ordre på Tinelund.dk bedes du oplyse navn, adresse, telefonnummer samt e-mail adresse. Vi er ansvarlige for sikker opbevaring og garanterer for, at disse ikke videregives til udenforstående.

På tinelund.dk krypterer vi alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL(Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets.

Derudover kan du læse om vores håndtering af dine data under vores privatlivspolitik.

Vilkår og betingelser

Åbningstider på telefon: mandag til fredag fra kl. 10.00 til kl. 17.00.

Tine Lund Viborg ApS
Sct. Mathiasgade 62
8800 Viborg
CVR: 31777879

Kundeservice: +45 8662 2201

E-mail: salg@tinelund.dk

Læs vores handelsbetingelser her. Der tages forbehold for stave og tastefejl.

Sikker forsendelse FRI FRAGT OVER 399,-
Fra vores butik i Viborg Hurtig levering 1-3 dage
Følg os på Instagram @tinelundbutikken